• پشتیبانی
  • 09194192929
سیستم مربیگری هیجانات یکی از روش هایی است که به شما فرصتی برای کمک به فرزند خود در لحظات سخت می دهد و به طور حیرت انگیزی برای او مفید خواهد بود.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6640/مربیگری_هیجانات_قدم_چهارم__کمک_به_کودک_در_پیدا_کردن_کلماتی__برای_نام_گذاری_هیجان_ها
برای برقراری ارتباط واقعی با کودک درمواقع سخت روانی، درک عمیق او بسیار مهم است. به جای این که از او بپرسید چه احساسی دارد، به حالات چهره، زبان بدن، حرکات و لحن صدای او دقت کنید. اگر کودک نوپا شما گریه می‌کند، احتمالاً نمی‌داند دلیل گریه‌اش چیست، به همین دلیل پرسیدن کمکی به شما نمی‌کند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6631/مربیگری_هیجانات_قدم_سوم__پرداختن_به_هیجانات_کودک_با_گوش_دادن_و_تایید_همدلانه
کارکردن روی هیجانات کودک با کمک خود او، آموزش نحوه پردازش هیجانات و اهمیت دادن به کودک به او در فرآیند رشدش کمک می‌کند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6629/مربیگری_هیجانات_قدم_دوم__دیدن_ابراز_هیجانات_به_عنوان_فرصتی_برای_آموزش_و_ایجاد_صمیمیت
در مکالمات خود با کودکتان از مربیگری هیجانات و همدلی استفاده کنید و شاهد تغییرات ایجاد شده در لحظات سخت باشید.والدین اغلب یا از این می‌ترسند که کنترل خود را از دست بدهند و یا از این می‌ترسند که اجازه دهند فرزندانشان کنترل خود را نسبت به احساسات منفی از دست بدهند و با توجه به همین ترس به راحتی می‌توانند در دام استفاده ازتکنیک‌های پرت کردن حواس برای آرام کردن کودکی که ناراحت است بیافتند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6608/مربیگری_هیجانات_قدم_اول__همدلی
آخرین مرحله در روش مدیریت هیجانات، تعیین محدودیت‌ها به طوری که به کودک در حل مسئله کمک کند، است. سوق پیدا کردن به سمت مرحله نصیحت، زمانی که انسانها در مکالمه‌های مربوط به حل مسئله قرار می‌گیرندامری است که به صورت طبیعی برای هر والدینی می‌تواند اتفاق افتاده باشد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6601/مربیگری_هیجانات_قدم____کمک_به_کودک_در_حل_مس_له_و_تعیین_محدودیت_ها